Føljetongen over

Ser nesten ut som om jeg har ligget fullstendig «død» den siste tiden, men faktum er jo at jeg har blogget mer enn noen sinne. – «nesten» hver dag. Nå er altså det eventyret over, for i dag var alle blomstene sprunget ut på den ranken jeg har fulgt. Helt utrolig hva som kan skje på 3 og en halv uke. Se bare her.

Heggen min 140409
Heggen min 140409

 

Heggen min 090509
Heggen min 090509

 

 

 

 

 

 

 

 

Synes det er helt utrolig å se de to bildene opp mot hverandre i dag. Ble vel muligens litt «langtekkelig» for mange dette, så oddsene for å vinne på konkurransen var ganske store. Ingen traff med datoen for blomstring, men det gir nok et lykkelig øyblikk for meg, når jeg kan informere om at det var Airin fra Sotland som får tilsendt et gavekort fra todamer.no på kr 500,-

For meg har denne prosessen betydd mye. Det har vert deilig å hver gang jeg har satt meg for å oppdatere inlegget, bare å lete etter de lykkelige øyeblikkene. Tror jeg nå har fått så god trening, at jeg vil legge merke til mye mer i fremtiden. Ofte er det jo slik for de aller fleste av oss, at hverdagslige bekymringer – små eller store, får all den plassen de måtte ønske, mens de lykkelige øyeblikkene ofte får passere som selvfølgeligheter.

Takk for følget og ha en flott helg.

3 kommentarer om “Føljetongen over

  1. Å, så heldig jeg har vært. Jeg som egentlig ikke har peiling på hagestell og blomstring. Takker og bukker og jeg gleder meg veldig til å handle hos todamer.no
    for strikking og søm har jeg peiling på. Hva er livet uten håndarbeide? For meg er håndarbeide terapi sommer som vinter. Igjen: tusen takk det var en herlig overraskelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s