Unskyld !!!!! :-D

I dag, hadde jeg en kjent (og kjær) kunde inne, som lurte på «hvordan det gikk med meg». Hun hadde vert ofte innom bloggen, og syntes det var veeeeeldig stille. Og det er det. Noen ganger, lurer jeg litt på hva «blogg-sperrene» egentlig består i . Jeg er rå god på å produsere unnskyldninger, men når jeg tenker etter, tror jeg kanskje ikke de er helt sanne. Unnskyldningene går mye i «alt jeg har å gjøre». Har tenkt mye i det siste, og funnet ut at ingen i verden, – i hvertfall ikke i Norge, kan være ved sine fulle fem hvis de velger å følge drømmen sin, og å starte egen bedrift. Satt en dag og filosoferte litt over nettopp dette ( i jakten på unnskyldninger) og se nå bare her, hva jeg endte opp med av godkjente (og også reelle) saker. Gitt at jeg skal svare på telefonen, så kan det være:

To Damer, du snakker med May
To Damer, du snakker med IT ansvarlig
To damer, du snakker med WEB-ansvarlig
To Damer, du snakker med kundebehandler
To Damer, du snakker med renholder
To Damer, du snakker med regnskapsfører
To Damer, du snakker med lageransvarlig
To Damer, du snakker med resepsjonen
To Damer, du snakker med designer
To Damer, du snakker med innkjøpsansvarlig
To Damer med snakker med markedsansvarlig
To Damer, du snakker med pressesjefen
To Damer, du snakker med daglig leder
To Damer, du snakker med syersken
To Damer, du snakker med strikkeren
To damer, du snakker med ………
To Damer – vi har desverre stengt for dagen, for daglig leder er hjemme for å fylle funksjonene til mor, kjæreste, huseier, (interressert) familiemedlem og ……..

Vel – det var det jeg kom på i farten, som brukes som «unnskyldninger». Jeg liker å ha mange baller i luften, men blir fort litt frustrert hvis jeg ikke får hentet noen ned – og det blir altfor mange som må sjongleres. Det betyr IKKE, at jeg ikke lager noe, for faktum er at jeg tror det er det som   «redder» meg. Kommer i FLYT når jeg har noe koselig på pinnene, (men også når jeg har mine kjekke opplevelse sammen med ungene mine )

I min «stille periode» har jeg selvfølgelig strikket, men er ikke helt klar med alle bildene enda – mye (også litt morsomt) kommer til å følge, så det er bare å følge med. Det jeg imidlertid har fått tatt bilde av, er denne flotte luen.

Hekelet lue i Sublime

Syntes denne luen var veldig tøff første gang jeg så den, men vegret meg for å hekle den fordi den var i et garn som det (etter min mening) var ekstremt mye akryl i. Nå har imidlertid det garnet gått ut, og jeg valgte da å hekle den i Sublime, resultatet ble bare helt vidunderlig. Fikk testet ut farge-kombinasjonen på luen, og Marius- genser i de samme fargene, er nå det neste. Mønsteret er å finne i Sandnes Til Fjells 0811.   Har mye, både fint og ferdig og vise dere i nær fremtid, men for nå, får dette holde. Takk til deg Myrna, som «sparket meg i gang igjen».

Helt på tampen, så må jeg vel ta med at vi endelig – etter 7 år – har fått litt lokal presseomtale også. Stort oppslag i Askøy-magasinet i februarnummeret. Er egentlig ingen «linselus, og synes rett og slett det er litt «ekkelt» å se bilder av meg selv, men er allikevel takknemlig for omtalen 😀

Så gjenstår det bare å ønske alle en flott fastelaven, – en uforglemmelig morsdag, og en Valentinsdag som gir noe å leve på videre. (har delt mine tanker om akkurat det tidligere)

4 kommentarer om “Unskyld !!!!! :-D

 1. Hei, den «heklet lue i sublime», den i blå og hvit var fantastisk!!! Er det mulig å fa oppskriften?? Følger den med garnet??

  mvh gina

 2. Hei!
  Jeg synes den heklet luen var kjempe fin, og prøver å finne oppskriften på den, men klarer ikke finne den på sandnes sine sider. Er det mulig dere kunne hjelpe meg med Navn/nr på luen?
  Når man trykker på linken kommer man bare over til et bilde av luen.
  Og hos sandnes til fjells 0811 er det ikke bilde av noen lue som jeg synes ligner på denne.
  Håper på hjelp ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s