Har ikke «møtt veggen» !

Neida, slettes ikke, – snarere tvert i mot.
Satt her nå en tidlig morgenstund og skulle bruke litt tid på å «oppdatere» meg på «sosiale medier» før dagen tar til sånn på ordentlig, og ser jo at dette med å dele hverdagen i form av blogg, til stadighet blir «dyttet foran». Når det gjelder strikkeprosjekter, har jeg siden siste,  gjort ferdig MASSE, og har begynt på enda fler, og hvis det ikke blir «for dumt med gammelt nytt», skal jeg prøve å komme tilbake med bilder og kommentarer til – i hvertfall noe av det.

Mens jeg tenkte de tankene jeg nå har tenkt, kom jeg på en bok jeg leste av «turbofilosofen» Thomas Hylland Eriksen en gang. Den  handlet om tid. Han hadde nemlig tatt seg permisjon fra sin jobb et helt år for å forske på dette med rask og sakte tid, men fikk aldri gjort det han skulle, fordi det var så mye han måtte gjøre først. Og det er nok akkurat slik det er. – Hvem har vel ikke kjennskap til Albert Åberg – «skal bare»………………….
Med meg, er det ikke sånn at det er ting jeg gjøre(synes det er fryktelig negativt – mister på en måte kontrollen over min egen tid), men det dukker stadig opp nye ting som jeg VIL gjøre og da gir det meg stor glede og mye energi å «bare gjøre det».
Siden overskriften handler om «vegg», kan jeg i hvertfall vise dere det siste jeg «ville gjøre». Har nå nemlig sjauet rundt på garn i en hel uke. Så og si alle kvaliteter har fått «ny plass» i hyllene i butikken. Litt av årsaken er at det trengtes mer plass til å ta i mot høstens nyheter, og så var det skikkelig kjekt å få ryddet og sortert litt.

En del av resultatet er denne flotte «Alpakkaveggen»

Litt mørk, siden bildet er tatt mens de fleste ennå synes det er «natt», men for meg ble det en herlig vegg. Denne veggen møter jeg hver morgen når jeg kommer på jobb, og de som nå besøker oss i butikken, vil også «møter veggen» .  – nemlig denne – ca 10 kvaderatmeter fyllt med herlig garn i nydelige farger som det første man ser når man kommer inn døren.

Ellers har hele sommeren og høsten (så langt), vert proppet med hyggelige «vil gjøre ting». Opp pussingen av hus skrider sakte men sikkert fremover.  Har hatt kjempetrivelige «strikkekvelder» i butikken gjennom hele sommeren. Har hatt hyggelig besøk. Tre flotte tenåringer har hatt store opplevelser og har alle nå, -ivrige og motiverte, –  startet på nye faser i livet (overgang til U-skole og VGS)

Resten av denne uken vil jeg bare glede meg over den vakre høsten, over det fantastiske privilegiet det er å få jobbe med det jeg gjør,  – over den velsignelsen det er å få være mamma til alle de 4 jeg er mamma til – og fremfor alt, at eldstejenta,  kommer og deler hele helgen med oss.

Carpe Diem

En kommentar om “Har ikke «møtt veggen» !

  1. For en nydelig, myk vegg! Takk for langt blogginnlegg, det var koselig å lese. Jeg har selv intervjuet tidsmannen Hylland Eriksen, han har skrevet et fantastisk antall bøker om filosofiske temaer. Ha en hærlig pakkeuke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s